0263-270045 scoalageneralalivezile@yahoo.com

"Înscrieri în clasa pregătitoare"

Înscrierile în clasa pregătitoare an școlar 2018 - 2019 se fac începând cu data de 08.03.2018 până în data de 26.03.2018 la sediul unității. Conform planului de școlarizare, în anul școlar 2018-2019 , la Școala Gimnazială Livezile, vor funcționa următoarele clase:
1. ȘCOALA GIMNAZIALĂ LIVEZILE 1 clasa cu 22 elevi
2. ȘCOALA GIMNAZIALĂ DOROLEA 0.33 clasa cu 6 elevi
3. ȘCOALA PRIMARĂ CUȘMA 0.50 clasa cu 9 elevi
4. ȘCOALA PRIMARĂ DUMBRAVA 0.34 clasa cu 8 elevi
Acte necesare:
- copie certificat nastere copil
- copii acte identitate parinti
- rezultatul evaluarii nivelului de dezvolatare psihosomatica (pentru copii nascuti dupa 01 09 2012).

Descarcã anunț

"Anunț achiziție directã - Pachet finisaje"

Autoritatea contractantã va achiziționa produsele din catalogul electronic al operatorului economic care ofertează prețul cel mai scăzut. Pentru identificare, oferta de preț se va publica în catalogul electronic sub denumirea "Pachet finisaje"

Descarcã fișier

"Anunț achiziție directã - Pachet consumabile copiatoare, imprimante, multifuncționale si periferice informatice"

Autoritatea contractantã va achiziționa produsele din catalogul electronic al operatorului economic care ofertează prețul cel mai scăzut. Pentru identificare, oferta de preț se va publica în catalogul electronic sub denumirea "Pachet consumabile copiatoare, imprimante, multifuncționale si periferice informatice"

Descarcã fișier

"Anunț achiziție directã - Pachet curãțenie"

Autoritatea contractantã va achiziționa produsele din catalogul electronic al operatorului economic care ofertează prețul cel mai scăzut. Pentru identificare, oferta de preț se va publica în catalogul electronic sub denumirea "Pachet de curãțenie"

Descarcã fișier

"Anunț achiziție directã - Lemn de foc"

Autoritatea contractantã va achiziționa produsele din catalogul electronic al operatorului economic care ofertează prețul cel mai scăzut. Pentru identificare, oferta de preț se va publica în catalogul electronic sub denumirea "Lemn de foc"

Descarcã fișier

"Actualizare conținut și format web-site"

Autoritatea contractantã va achiziționa produsele din catalogul electronic al operatorului economic care ofertează prețul cel mai scăzut. Pentru identificare, oferta de preț se va publica în catalogul electronic sub denumirea "Actualizare conținut și format web-site"

Descarcã fișier

"Pachet consumabile copiatoare, imprimante, multifuncționale și periferice informatice"

Autoritatea contractantã va achiziționa produsele din catalogul electronic al operatorului economic care ofertează prețul cel mai scăzut. Pentru identificare, oferta de preț se va publica în catalogul electronic sub denumirea "Pachet consumabile copiatoare, imprimante, multifuncționale și periferice informatice"

Descarcã fișier

"Pachet produse biroticã și curãţenie"

Autoritatea contractantã va achiziționa produsele din catalogul electronic al operatorului economic care ofertează prețul cel mai scăzut. Pentru identificare, oferta de preț se va publica în catalogul electronic sub denumirea "Pachet produse biroticã și curãţenie"

Descarcã fișier

"Pachet piese de schimb generator"

Autoritatea contractantã va achiziționa produsele din catalogul electronic al operatorului economic care ofertează prețul cel mai scăzut. Pentru identificare, oferta de preț se va publica în catalogul electronic sub denumirea "Pachet piese de schimb generator"

Descarcã fișier